Unikia-mærket: vores historie

-Brochure
Historien om Unikia begyndte med to daværende studerende på universitetet i Utrecht. De studerende arbejdede begge i innovationssektoren og fik øjnene op for en lovende ny innovation under et lille projekt i denne sektor: ultralydsforstøvning. Sammen gennemførte de dette projekt med den nye teknologi. Der var ideer om at arbejde videre med den i et større omfang, men de blev opgivet på grund af de (daværende) mangler, som teknologien havde. På det tidspunkt var ultralydschippen ikke kraftig nok til at udvikle et fuldgyldigt produkt med den.


-En uventet drejning af begivenhederne
Flere år efter projektet og de to studerendes afslutning viste det sig, at den ene af dem stadig arbejdede på innovationen. Da han selv var teknisk interesseret, havde han i et stykke tid søgt at løse teknologiens mangler. Langsomt udviklede han flere ultralydschips, og da han testede sit fjerde nye design, fandt han et afgørende resultat.

Der blev fundet en ny ultralydschip på et virkelig højt niveau, og alle muligheder var åbne med dette design var åbne for alle muligheder.


- Få dine drømme til at gå i opfyldelse
Efter denne beslutning fandt de to gamle projektkammerater straks sammen. Den nye ultralydschip gav dem nye muligheder, f.eks. fin dispersion af æteriske olier samt en langvarig kontinuerlig effekt. Således blev ideen til et nyt produkt født: en aroma diffusor, der er specielt fremstillet til at sprede en lækker aroma og fugt på en langvarig og kraftfuld måde. Unikia blev født med denne idé. Mærket, der står for ultimativ ro, skabt med autentiske aroma diffusere af overlegen kvalitet. Senere voksede virksomheden til et internationalt mærke, der tilbyder alle typer produkter. Det er hovedsageligt tøj og sko, der har gjort mærket til noget stort.

Vores specialisering
Vores diffusorer anvender en innovativ teknologi kaldet ultralydsforstøvning. Dette er en ny, meget effektiv teknologi til komfortstyring. Under vandet - og derfor uhørlige - højfrekvente vibrationer omdanner vand (med aroma) til en mikrofin tåge, der spredersig ud i rummet via en lydløs ventilator.

Ultralydsdiffusorerer bruger kun lidt strøm; den energi, der er nødvendig til fordampningsprocessen, udvindes fra luften. En udskiftelig afkalkningspatron sikrer en hygiejnisk, ren vanddåge uden kalk og andre rester af mineraler.

Ultrasoniske diffusorer har en indbygget hygrostat og en trinløs udgangsregulator. Denne proces dræber alle urenheder i vandet - f.eks. mikrober og svampe - og gør det helt sikkert til brug.

Ud over denne specialisering begyndte vi også at sælge andre produkter i overensstemmelse med vores tanker og mål. Du kan finde disse produkter i vores menu øverst i vores kollektioner.


Hvorfor har vi så lang en leveringstid?
Da det for mange kunder er hurtigt indlysende, bruger vi en leveringstid på 8 til 12 arbejdsdage. Vi forklarer begrundelsen for dette i vores forsendelsespolitik.


Hvad er målet med Unikia-Copenhagen.com?
Vores vigtigste mål er altid at gøre dit liv så nemt som muligt. Det gør vi ikke kun ved at tilbyde små forbedringer i dit liv, men også ved at tilbyde gadgets, der fuldstændig ændrer dine daglige aktiviteter på en positiv måde.


Hvorfor tilbyder vi et relativt lille antal produkter?
Det er et meget bevidst valg, som vi gør i vores virksomhed, fordi kvalitet og service er vores første prioritet. Ved at holde denne kvalitet + service så høj som muligt, fokuserer vi på et mindre antal produkter i stedet for tusindvis af forskellige produkter.