100% tilfredshedsgaranti
Vi vil gerne sikre at vores kunder er 100% tilfredse. Er du ikke tilfredsmed produktet? Så har du ret til at returnere produktet uden du behøver at angive årsagen 14 dage efter modtagelse.

Returnering uden problemer
Vi sørger for at din returnering foregår problemfrit. Vores kundeservice er24/7 og går meget op i at lytte efterkundens ønsker. For en let returneringsproces, anbefaler vi at du besøger vores side for returnering.

24/7 kundeservice
Vores kundeservice er tilgængelig hele dagen 7 dage om ugen. Du kan kontakte vores kundeservice via kontaktsiden eller gennem Facebook, e-mail og Instagram.

Sikker ordre
Du kan når som helst, trygt og sikkert bestille på Unikia-Copenhagen.com. Vi tilbyder såmange forskellige (og sikre) betalingsmåder som muligt, lige fra Mastercard og Paypal til Amex og Meastro. Vores butik er udstyret med med et SSL-sertifikat som gør du sikkert kan handle hos os. Du kan også læse i vores betingelser at vi behandler dine personoplysninger med største forsigtighed.

Eksklusivt tilgængelig på Unikia-Copenhagen.com
Dette specifikke produktet er kuntilgæengelig på vores side, Unikia-Copenhagen.com, og ikke i fysiske butikker eller andre steder.